Nyheder

etliv_premiere (42 of 61)10659095_10152601849243075_6576820934029157431_oetliv_premiere (24 of 61)

etliv_premiere (3 of 61)

etliv_premiere (45 of 61)

 

etliv_premiere (2 of 61) etliv_premiere (17 of 61)

etliv_premiere (22 of 61)

etliv_premiere (5 of 61)

 

 

 

 

 

 

Billeder fra optagelserne af filmen

et_liv_optagelser dag 5 (16 of 18)et_liv_optagelser dag 2 (1 of 34)et_liv_optagelser dag 2 (8 of 34)et liv optagelser dag 11 (18 of 22)et_liv_optagelser dag 4 (15 of 26)

et_liv_optagelser dag 1 (17 of 27)

et_liv_optagelser dag 2 (32 of 34)et_liv_optagelser dag 4 (16 of 26)

et liv optagelser dag 11 (16 of 22)

et_liv_optagelser dag 1 (14 of 27)

 

 

 

et liv optagelser dag 11 (17 of 22)

et liv optagelser dag 11 (15 of 22)et liv optagelser dag 11 (13 of 22)

et liv optagelser dag 11 (3 of 22)et liv optagelser dag 11 (12 of 22)

 

 

 

et_liv_optagelser dag 2 (10 of 34)

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotograf: Jakob Kristian Sørensen –

 

24 september 2018  Vi er super stolte over at streamingtjenesten C More har valgt Et Liv som månedens kortfilm i oktober 2018, hvorefter den vil være tilgængelig for C Mores brugere – sammen med en masse ander fine kortfilm. Jeg synes at det er super fedt at streamingtjenesten C More bakker op om danske kortfilme. Så vi vil selvfølgelig gøre reklame for dem, da de har mod på at gøre reklame for de små film! TAK C More.

Vi er af Ekko Shortlist blevet nomineret til Shortlist Prisen og Publikum Prisen. Anno 2017. Det er vi vildt stolte over!

Anno 2016 Helle Halsboe er blevet nomineret til bedste kvindelige skuespiller. Der er 5 vildt dygtige skuespillerinder, men vi hepper selvfølgelig på Helle. Vinder blev Sarah Boberg. Tillykke!

ENDELIG!!!

Efter måneders intenst efterarbejde, er vi nu endeligt helt i mål med filmen. Den er simpelthen færdig, og den er blevet flot, voldsom og intens. Det har været målet som jeg har arbejdet for at nå, siden den aller spædeste start.

Det er en fantastisk fornemmelse at være nået i mål, og jeg skylder stor tak til hele mit fantastiske hold. Det er banalt at sige: uden jer, ingen film – men ikke desto mindre er det jo den præcise realitet.

TAK til alle jer som har støttet filmen økonomisk, med jeres talentfulde arbejde, med nætter uden søvn, sved på panden og gordiske knuder som i fik løst op, så vi alle kunne komme videre.

 

Tirsdag d. 9 februar 2016. Filmen bliver nu brugt til undervisning af sundhedspersonale rundt om i landet. Det er vi meget glade for. Til alle jer, som tænker at det også kunne være noget for jer, så kontakt os endelig. Filmen skal ud og være med til at gøre en forskel.

1. januar 2015

Produktion af filmen Et Liv, er i hus. Vi har lavet en kortfilm på 32 min, hvor vi få et lille indblik i Mette´s liv. Et liv som er  præget af utryghed og vold imellem hendes forældre. Filmen havde premiere den 7. november 2014 i Øst For Paradis i Århus.

Nu skal filmen pudses helt færdig, og så skal den på tur på de forskellige filmfestivaler. Vi håber med filmen at skabe en anden og øget opmærksomhed end den sædvanlige snak om vold i hjemmet. Jeg vil gerne ramme en følelse, igennem de helt enkle ting. Gøre det så realistisk, at vi alle kan relatere til den lille piges liv, og på den måde gøre en forskel for de børn og familier som står i lignende situationer.

På siden kan du også læse om filmen, hvem der står bag den, se billeder fra filmen og premieren og dens videre liv, alt sammen under nyheder.

Til ALLE jer som har bakket mig op, på den ene eller anden måde: STORT TAK!!

Torsdag d.18 december.
Jeg ønsker jer en glædelig jul og et fantastisk nytår. Vi glæder os til 2015, hvor filmen skal ud og gøre gavn. Vi håber at vi er helt færdige med de sidste finpudsninger i januar! TAK for jeres støtte og interesse.

 

Plakat

Fredag d.7 november. Så er det dagen hvor premieren finder sted. Og jeg er meget spændt og nervøs. Det bliver en dag med mange tårer. Har brugt mange følelser, grædt mange tårer og mange mange timer igennem de sidste 4 år alt sammen for at netop denne dag skulle komme. Nu er den her, og nu skal den gøre det, som jeg har drømt om, nemlig at røre folk, få folk til at tage ansvar på børnenes vegne. TAK for støtten til jer som har bakket mig op i troen på denne film. Uden jer igen film!

Mandag d.3  november. Så er der ikke lang tid igen. Vi er stadig ikke færdige, men der er is i maven, og vi skal nok nå det.

Torsdag 30 oktober. Så er der ikke lang tid igen. Fredag d.7 november er der premiere. Og jeg vil være helt ærlig, vi er ikke færdige! Jeg sover ikke så godt i disse dage, men der bliver arbejdet på højtryk.

Screen Shot 2014-10-23 at 10.50.56Torsdag 23 oktober Her er Mia, Mia er hende som står for at lave lyden. Altså det er hende som sidder med alt det som Simon har optaget, mens vi filmen, hun gør det rent også ligger hun en masse undertoner på og til sidst fletter hun det sammen med musikken. Mia er en lyddesigner. Mia arbejder på højtryk, da vi jo skal være færdig snart. TAK Mia!

 

Fredag d.17 oktober sluttede vores anden lodtrækning. Denne gang var det jo Ida Marie Lebech smukke grafisk-særtryk der var udloddet. Den heldig vinder var Søren Reedtz. Oscar var den som træk op af hatten, så alt gik efter den bedste lodtrækning form. STORT TILLYKKE til Søren og MANGE TAK til Ida Marie Lebech.

fotoSøndag 5 oktober har vi endnu en nyhed. Støt et godt formål og du kan være den heldige vinder af Ida Maries Lebech smukke kunstværk! Køb lodder for 50 kr. via Mobilepay.

Vi har fået endnu en supersej og meget dygtig kunster på vores donationsliste. Ida Marie Lebech har doneret dette smukke værk til indsamlingen af penge som går til filmprojektetet ‘Et Liv’. Selvom vi er i fuld gang med at få de sidste detaljer på plads, er der røde tal på vores bundline. Og dem vil jeg jo meget gerne have i 0. Så derfor er vi meget glade for at denne kunster vil hjælpe filmen ud på dens videre færden. 50 kr. pr. lod. Og man må gerne købe flere lodder og dermed få større chance for at vinde!

Mobilepay til 2613 5706 og du er med i lodtrækningen om det smukke værk. Vi trækker lod fredag d. 17. oktober kl. 15.00, som således også er deadline for deltagelse i lodtrækningen.

Du kan se et meget bedre billede af værket på dette link.http://www.idamarielebech.dk/lige-til-spise Her vil du også kunne læse mere om Ida Marie Lebech.

fotoMandag 22 september det er meget lang tid siden jeg har lavet en opdatering. Men det er fordi jeg er kravlet ind i klipperummet. Marios og jeg klipper på livet løs. Flemming er også i fuld gang med at komponere musikken til filmen, som jo altså får sit eget originale soundtrack. Og jeg kan sige at det  bliver godt. Jeg vil også sige, at jeg synes det er svært og en meget fin øvelse, at fortælle sådan en trist og hård historie på under 30 min. Dette er en stor udfordring for mig.
Jeg vil også lige nævne, at vi igen har været privilegerede og har fået doneret endnu et smukt kunstværk, denne gang fra Ida Marie Lebech. http://www.idamarielebech.dk Vi laver atter en lodtrækning, mere om det fredag d. 3. oktober.

 

10549721_442063335934869_2875209812147967093_oFredag 5 september – Fredag sluttede vores fine lodtrækning og vi fandt den heldige vinder til skulpturen Kærtegn af Flemming Hald. Til at finde den heldige vinder havde jeg to hjælpere. Helle Og Oscar. Så alt gik efter den fineste lodtræknings form og op af hatten træk Helle så vinderen Camilla. STORT tillykke her fra og TAK til Flemming Hald for donationen af den meget smukke skulptur.                    

Torsdag D. 28 august – Støt et godt formål og vind en af Flemmings skulpturer! 50 kr. pr. lod!Filmen1liv vil sætte fokus på børns vilkår i voldsramte familier – og den har Flemmings 6-årige barnebarn, Sophie, i hovedrollen. Derfor ser Haldkunst flere grunde tilStøt et godt formål og vind en af Flemming Hald Nielsens skulpturer! 50 kr. pr. lod!

Filmen Et Liv vil sætte fokus på børns vilkår i voldsramte familier – og den har Flemmings 6-årige barnebarn, Sophie, i hovedrollen. Derfor ser  Haldkunst flere grunde til at støtte filmprojektet, der bliver finansieret ved crowdfunding. Du kan også støtte direkte via Mobile Pay på tlf. 26135706. Vi giver et lod for hver 50 kr., du vælger at indbetale. Du kan også indbetale via vores Red Barnet – konto i Merkur Andelskasse: Reg: 8401 Konto: 3409184 Lodtrækningen om skulpturen foregår blandt alle, der sender ind fra nu og indtil *d. 5/9 2014 kl. 12, hvor vi afslutter indsamlingen. Vinderen bliver kontaktet umiddelbart derefter. Husk derfor at skrive navn på din indbetaling, hvis du vil være med. * datoen er blevet ændret, da der ikke var solgt så mange lodder. Så vi håber på 4 dage mere, vil indbringe lidt flere kroner

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   Onsdag 13 august – Så er der gået 5 dage, og min opdatering kommer først nu. Ja, vi blev færdige i fredags,  og de sidste skud kom i kassen efter 11 dages hårdt arbejde. Vi var vist alle meget trætte. Og sikke 11 dage. Jeg har skullet bruge 5 dage til at komme oven vande igen, mit hjem har skullet pakkes ud og der er blevet ryddet op efter et hold på ca. 20 mennesker. Det var de bedste 20 mennesker man kunne ønske sig på et filmsæt. Så TAK til dem.

Men jeg får også lyst til at fortælle lidt vores første dag, som helt klart er den som kommer til at stå tydeligst i erindringen. Signe, som skulle have spillet hovedrollen, gik i baglås. Hun kunne simpelthen ikke, og hvad gør man når en lille pige ikke vil spille? Man lader hende selvfølgelig tage hjem igen, og så skynder man sig at finde en anden. Den beslutning tog jeg stille og roligt, dog ikke helt gennemtænkt, men en plan b skulle der til. Vi fandt mirakuløst Sophie på 6 år, som var den helt rigtige. Hun viste sig at være et naturtalent, og hun tog os med storm. Så alt endte godt.

Når jeg kigger fremad nu, mærker jeg en vis sindsro. Der starter en ny proces. Alt skal kigges igennem og klippes. Vi har fået en dygtig klipper på holdet og jeg glæder mig til at bruge mange timer med Marios ved klippebordet.

Jakob, vores husfotograf (still) har valgt et lille udpluk af stemningsbilleder fra de 11 dage. Så værsgo’ – her er de.

Tak til alle som på den ene eller anden måde har støttet. Det sætter jeg MEGET stor pris på.

Venlig hilsen Stine

Søndag 27 juli – Det er dagen før dagen! Jeg må indrømme, at jeg er meget spændt!! Alt det jeg har arbejdet på de sidste mange år, skal for alvor i gang. Der skal skabes i et flor af mange forskellige kompetencer fra i morgen tidlig. Nu skal jeg samme med resten af mit hold, få alle mine tanker ud. Det kan jeg kun fordi jeg er omringet af dygtige mennesker som tager deres opgave meget alvorligt. Og det, det er jeg så spændt på.

Og lille Signe, hun skal bæres igennem. Hvordan får jeg en lille pige til at spille og være så naturlig som muligt? Det bruger jeg meget tid på at tænke over. Denne udforing må jeg tag med sindsro, da stress helt sikkert vil være ødelæggende for den lille piges præstation. At vi starter op i morgen, ville ikke have kunnet lade sig gøre uden de mange flotte donationer vi har modtaget i løbet af de sidste næsten 2 år. Tusinde tak!

Mandag 21 juli – Så er der præcis 1 uge til vi går i gang. Jeg må indrømme, at jeg har sommerfugle i maven. Men det er gode sommerfugle. Vi knokler simpelthen derud af. Jeg selv, arbejder i dybden med manus. Der bliver ændret lidt her og der, til skuespillernes store frustration. Men det skal stå knivskarpt. Samtidig pakker jeg mit hjem ned, for det er nemlig her vi skal filme i den ene af de to uger. Så der er meget at se til, ikke kun for mig, men for hele filmholdet.

Husk nu, at vi har fået doneret et meget smukt maleri, som er malet på en gammel ladedør. Det har ikke fået den opmærksomhed som det fortjener, og det må kunne gøres bedre. Det kan bydes på værket og de penge som kommer ind går ubeskåret til produktionen af filmen. Vi har stadig brug for donationer fra gode mennesker og virksomheder som vil hjælpe os med at komme i mål. Selvom vi filmer om en uge, er der en lang og dyr proces bagefter. Nå – det var en lille opdatering fra instruktøren.

Torsdag d. 17 juli – Vi er glade og meget beærede over, at kunstneren Anne Sofie Andersen (født 1972) har doneret et af hendes smukke værker til filmen. Altså, det er ikke meningen at vi skal have billedet. Det er meningen, at det skal sælges til højestbydende, og så donerer Anne Sofie ubeskåret beløbet til filmens indsamling. TUSINDE TAK for det!

Værket står på DELIEN på Nordre Strandvej, Nordre Strandvej 2, Risskov. Det kan beses der, og det er ligeledes der man lægger sit bud. Vejledning er udførligt beskrevet på et opslag ved værket, men den korte version kommer her:Tag en gul lap papir, skriv dit bud på forsiden (og vær endelig generøs!). Skriv dit navn og telefonnummer eller emailadresse på bagsiden. Smæk sedlen op på væggen og du har budt. Bud er naturligvis bindende, og starter ved 1.000 kr.

10548839_671990136226605_1926477521442538556_oAuktionen løber indtil d. 5. august 2014 kl. 23.59. Sæt i gang!

Og endnu engang: STOR tak til Anne Sofie og til DELIEN for at lægge lokaler til auktionen!

Ser evt. mere på vores facebookside https://www.facebook.com/Filmen1liv

 

 

Mandag d. 2. juni – Her kommer en god nyhed. TV2 Østjylland kommer på besøg. Journalisten Pelle Bank skal stille Thomas Biehl og jeg spørgsmål om filmen og hvorfor pokker vi laver den. Det bliver spændende og vi glæder os meget til at fortælle om vores lille hjertebarn! Se indslaget her:

http://www.tv2oj.dk/arkiv/2014/06/02?video_id=47691&autoplay=1

Mandag 12 maj – Lige en lille opdatering. I fredags var jeg til møde på Ellengården http://www.aarhus.dk/ellengaarden. Ellengården gav mig grønt lys til at vi må filmen oppe hos dem. Det er jeg virkelig glad for. Ellengården er et bosted for familier med børn under 18 år, som ikke kan opholde sig i egen bolig, samt enlige kvinder uden hjemmeboende børn. Det er det tætteste vi kan komme på noget som ligger tæt op af et krisecenter. For det siger sig selv, at få et helt filmhold med ind på et krisecenter kan være en meget stor udfordring. Men da Ellengårdens udseende er meget lig Århus Krisecenters, som er det jeg har skrevet mit manus ud fra, er vi meget glade for at få lov at filme netop der. Så TAK til Ellengården for at I er med til at ligge hus til, så vi kan vise den virkelighed som så mange børn er tvunget til at leve i.

Fredag 2 maj – Vi er i øjeblikket inde i en meget spændende fase af filmens tilblivelse. Der kommer hele tiden nye folk med på holdet, og det gør os alle både glade og stolte, at så ihærdige og kompetente kræfter siger ja til at være med! I dag er vi stolte af at kunne præsentere André Staal som A-fotograf, Kasper Laier Plougmand som B-fotograf og Jonas Mattsson som skal agere  lysmester. I er alle 3 meget velkomne på holdet, og vi glæder os til at komme i gang med arbejdet sammen med jer.

Torsdag 24 april – Der sker i øjeblikket så meget for min lille film. Jeg har endnu ikke fået præsenteret Jonathan Langelund. Jonathan arbejder tæt sammen med Christian. De deler rollerne som producer og indspilningsleder. Iulia, Christian og Jonathan er vildt dygtige, og deres ankomst til holdet har givet et gigantisk boost af energi og kompetence! De er i fuld gang med at sammensætte et virkelig kompetent og erfarent filmhold. Jeg føler jeg er i meget trygge hænder.

Endvidere har specialestuderende på dramaturgi Camilla Thybo meldt sig under fanerne.
Jeg får hjælp af Camilla Thybo til at gøre manus endnu skarpere.

Så et kæmpe stort VELKOMMEN til Jer!

Som I kan se er holdet ved at tage form, og jeg er ubeskriveligt glad for at så mange topkompetente hoveder har sagt ja til at være med til at få filmen helt i mål!

Husk vi stadig har brug for donationer. På trods af massive mængder frivillig hjælp og arbejdskraft, er det ikke gratis at lave en film. Så vi modtager stadig varme kontanter med stor glæde! Beløb går selvfølgelig ubeskåret til produktionen af filmen.

Fredag d.11 april fik en runner med på filmen, det er Anne Brynskov. Velkommen til, vi glæder os til det gode samarbejde Anne.

Mandag d.1 april kom Dorte Pedersen med på holdet. Hun skal søger for at sminken sidder lige i skabet, hendes titel er sminkøse. Vi er glade for at du vil Dorte, mange tak for det.

Onsdag d.26 kom der 2 meget arrangere unge mennesker på holdet. Lad mig præsentere Lulia Sima og Christian Bank Enevoldsen. Deres roller rummer mere, ind blot en titel. De kommer til at gøre en stor forskel som – producer, line producer, produktionsleder, indspilningsleder. Jeg er virkelig lette over de vil være med til at lave denne film. Velkomme Lulia Og Christian.

Onsdag d.19 fik vi en rolle mere besat. Kaja Kamuk har meldt sig under fanerne. Det er jeg så glad for. Jeg siger det igen og igen, det her er et rigtigt godt hold af kompetente skuespillere. Kaja; velkommen på filmen Et Liv.                                                                                                                                                              Det er også dagen hvor jeg er blevet inviteret til et Zonta Aarhus arrangement i Turbinehallen. De afholder i dag en konference som hedder  STØT MØNSTERBRYDERE. Det glæder jeg mig meget til.

Tirsdag d.18 marts sagde Lone Dam Andersen ja til at medvirke på holdet af skuespillere som skal spille med i Et Liv. Velkommen til dig Lone, det her bliver et rigtigt godt hold!

Mandag d.17 marts. Jeg er i disse dage ved at sætte mit filmhold og finde frem til hvem der skal spille de forskellige roller. I dag sagde Steffen Nielsen ja til at medvirke. Fedt Steffen, vi er glade for at du er med. Velkommen på holdet!

Lørdag d. 8. marts var en festdag for alle os, som knokler for at få samlet penge ind, til produktionen af filmen ‘Et liv’.

Vi var for et par uger siden blevet gjort bekendt med, at vi skulle modtage et beløb fra Lions Club Aarhus Régina, som er kvindernes egen afdeling af Lions Club her i byen. Vi var dybt berørte og taknemmelige over at modtage fantastiske 15.000 kr.!
Kvinderne i Lions Club Aarhus Régina har over 4 år samlet penge ind, som alle skulle uddeles til forskellige projekter de over tid havde udset sig. 4 år har de brugt på at tjene penge til andre.

Dét er engagement og uselviskhed når det er aller stærkest! Vi har stor respekt for kvindernes vedholdenhed og for deres engagement i at påvirke verden til at blive et bedre sted – også for de svageste i samfundet. I alt 100.000 kr. delte de ud til 9 forskellige projekter i forbindelse med deres 25 års jubilæum. Vi skylder dem stor tak og megen respekt!

Torsdag 27 februar er dagen hvorjeg er så stolt over at kunne præsentere Flemming Berg. Flemming vil komponere musikken og lave lyddesign til filmen. Han giver det som et bidrag til projektet! Vi er vildt glade. Flemming har komponeret musik til både teater, revy, film og meget andet. Hør hvad han kan her: http://www.soundcloud.com/flemmingbergmusic Velkommen på holdet Flemming!

Mandag den 24. februar var dagen hvor vi fik lagt dato for hvornår vi skal indspille filmen Et Liv. Det bliver i uge 31 og uge 32. Altså den sidste uge i juli og den første uge i august. Nu skal vi have sat resten af filmholdet og det glæder jeg mig til. I øjeblikket søger jeg fonde på livet løs, da crowdfundingen står meget stille. Så del gerne siden, mit budskab eller smid en mønt i kassen, vi håber at vi kravler op over de 150.000 kr.

Mandag 24 februar skal jeg mødes med skuespillerne som skal spille Dorthe (moderen) og Flemming (faderen). Vi skal planlægge de næste par måneder. Drejebogen skal til at tage form, og fondene er ved at blive søgt. Det står stille med de små donationer, så jeg må håbe at de store stærke fonde vil hjælpe til. Jeg ser meget frem til samarbejdet med mine skuespillere!

Tirsdag d. 21. januar var der 500 som havde set vores lille teaser på Youtube. Jeg er glad! Men, jeg vil gerne havde at der er endnu flere som kommer til at se den, for på den måde at gøre projektet mere synligt; og måske få mere omtale og flere donationer til filmen.

Fredag d.20 december blev en stor dag for Filmen Et Liv. Vi sendte vores teaser ud og vi var i Stiften med en flot artikel om hvordan julen er kan være for mange af de børn som lever i en familie med vold.

Fredag morgen var også dagen hvor vi fik den hidtil største donation. Fantastisk flotte 50.000 kr fra Fonden af 20. december! 50.000 kr!

Det er meget mere end jeg nogensinde havde drømt om. Denne meget flotte donation fra Fonden af 20. december giver os endnu mere tro på, at vi har fat i noget rigtigt. Og jeg vil gerne takke ALLE som støtter produktionen, for filmen er VIGTIG. Vigtig for mig, som har haft det tæt inde på livet – men ikke mindst vigtig for de børn, som lever i det hver dag.

Den 20. december endte således med at være en meget følelsesladet dag, og jeg græd mange glædestårer i løbet af dagen. Jeg vil ønske alle et rigtig godt nytår. Jeg ser frem til 2014, frem til at endnu flere vil hjælpe os med dette vigtige filmprojekt.

Stine I. Eilertzen

Torsdag d.19 dec

Så er vi på trapperne med vores lille teaser. Den ligger klar i morgen. Jeg glæder mig helt vildt til at vise jer hvad Claus og jeg har klippet sammen.

Så fik vi filmet, det var en dejlig følelse at være i gang. Jeg glæder mig til den er klippet færdig, så vi kan vise jer en lille bid af den film vi samler penge ind til!

Her er lidt fra i lørdags. Der blev fokuseret, ventet og spist. Det var alt i alt en rigtigt god dag. Lille Signe var en fantastisk skuespiller. Tak til Claus, Thomas, Signe, Ida Marie og Mikkel. Og tak til Lene og Jörk for at låne jeres lejlighed. Tak til Sara for at vaske op efter os og tak til Seb for kørsel. Tak til Jakob for mad og still-billeder.

På lørdag d. 12. oktober indspiller vi en teaser, som kommer til at ligge her på hjemmesiden

Grunden til vi laver teaseren er at vi gerne vil give jer alle sammen en lille bid af hvad den endelige film kommer til at handle om. Dette, håber vi, kan være med til at motivere endnu flere til at bidrage til indsamlingen. Vi planlægger at påbegynde optagelserne til den endelige version i Juli 2014.

Kan filmen gøre en forskel?

Det tror og håber jeg den kan! Jeg tror på, at ved at vise verden den hverdag børnene lever i, vil vi som publikum stille spørgsmålet: Kan vi som medmennesker gøre en forskel? Kan vi hjælpe nogle af de familier? Måske et familiemedlem, en god ven eller veninde eller en arbejdskollega står med disse problemer i familien?

Kan vi italesætte problemet, nedbryde tabuet og dermed hjælpe de voldsramte familier, for på den måde at give børnene rolige nætter, hvor de ikke skal ligge og være bange.

Jeg glæder mig helt vildt til på lørdag at stå med de frivillige som hjælper til som skuespillere, kameramand, lydmand, regi, kørsel og transport, kok, udlån af lejlighed og gåen til hånde i det hele taget. Tusinde TAK til alle jer som giver en hånd med!

alma_1liv-2Kameramand på plads. – 18 september 2013

Claus har indvilliget i at hjælpe med at filme vores teaser. Det er vi meget glade for.

Skuespillere -26. august 2013

Vi er både glade for og stolte over nu at kunne præsentere 2 meget dygtige skuespillere, som skal være med til både at lave teaser til filmen, og til foråret selve kortfilmen. Vi er dybt taknemmelige for deres engagement.

Se mere om dem her på deres hjemmesider

Helle Halsboe – http://www.hellehalsboe.dk

Thomas Biehl – http://www.thomasbiehl.dk

Nye folk ombord!

I den kommende tid, kommer der til at ske en lang række ting, omkring Filmen Et liv. Vi har fået en række skuespillere tilknyttet og i det hele taget er aktivitetsniveauet højt og sommerferien forekommer allerede langt væk. Vi synes derfor her er brug for en side hvor vi kan fortælle nyheder, vise jer hvem der er med på projektet og meget mere.

Skuespillerne vil blive præsenteret i en senere post.

Advertisement
%d bloggers like this: