Foredrag og visning af filmen

12291822_932898046802478_320071382430886968_o

Filmen bliver i dag brugt af mange forskellig uddannelsesinstitutioner, såsom VIA (Lærer, Pædagog, Socialrådgiver, Sygeplejerske) Jordemoder uddannelsen, og mange flere.

Du kan booke et foredrag af Stine, hvor hun kommer ud og fortæller om filmen og hendes personlige grunde til at lave den. Efter oplægget, vil filmen blive vist.

Når filmen er færdig, vil der være en lille pause på 10 min. Efter pausen vil Stine gå i dybden på selve problematikken og starte en debat sammen med jer.

Foredraget varer i alt ca. 3 time inkl. pause.

Der er også mulighed for at vise filmen uden Stine er med, det kan enten være til brug af undervisning, film eller kulturelle arrangementer.

Hvorfor kunne dette være interessant?

Vi får et lille kig ind i et barns hverdag, et barn som lever med volden til hverdag.

På den måde bliver vi tvunget til at tage del af barnets liv. Mærke og se den virkelighed som mange af os slet ikke kender til, eller kan relatere os til. Derfor ofte er vi også fyldt med fordømmelse for denne virkelighed. Vil vi kunne gøre noget? Tør vi gøre noget? Vi ender ofte blot med at stille uforstående overfor voldens virkelighed.

Men det er et liv, et liv vi på alle måde skal tag et ansvar for når vi er vidner til det. Og snakken om det er ligeledes meget vigtig. Vi bryder nemlig stilheden for børnene, og på den måde bliver det nemmere for dem at komme videre.

Foredraget er egnet for alle der arbejder med eller har interesse for børns velfærd og trivsel. Men også folk som vil udfordres på egne holdninger eller livssyn. Jeg kommer som sagt gerne ud til alle som har en interesse i at se filmen og måske blive en smule klogere på sig selv og omverdenen.

Pris aftales individuelt.

Kontakt Stine på mail  filmen1liv@gmail.com eller på telefon 26135706

Advertisement
%d bloggers like this: